Fruerlundparken er det tidligere Øster Hurup sommerland, som eksisterede fra 1986 til sommeren 1988.

I årene derefter var der forskellige ejerforhold samt forsøg på salg til anden side, dog uden de store resultater. Stedet med de mange aktivitetsmuligheder og gamle forlystelser stod dermed til forfald.

Indtil en gruppe borgere i 1997-98 fik ideen om at der skulle gøres noget, de begav sig ind i vildnisset og begyndte at rydde op. Og den 1. november 2000 fik den siddende bestyrelse officielt skødet på området.

I dag kan man tydeligt se, at Fruerlundparken er gået fra at være et vildnis til en folkepark. Her er der plads til små og store arrangementer samt ugentlige aktiviteter så som krolf og petanque.

Stedet er drevet af frivillig arbejdskraft, som hele tiden sigter efter at holde området up to date og give de bedste forhold til gæster og lejere.

Praktisk info:

Parken består af et 15 ha velplejet indhegnet område med bl.a. 2 søer, flere bygninger samt stor parkeringsplads til ca. 800 biler.

I parkhuset, som har status som forsamlingshus, er der plads til ca. 80 spisende gæster. Der er etableret nyt industrikøkken i starten af 2017. Til parkhuset hører et overdækket flisebelagt areal på ca. 450 m2.

I Grotten der ligger ved søen, er der plads til ca. 30 personer. Her er der også rig mulighed for opvarmning.

På koncertpladsen er der plads til 7.500 gæster, plus scene og backstageområde (telte + campingvogne mv. til ca. 150 personer)

Ud over toiletfaciliteter i parkhuset, er der også toilet- og bad i servicebygningen, som er placeret midt i parken. Denne er opført i 2016. Ved større arrangementer, skal der dog opsættes toiletvogne, som tilsluttes det offentlige kloaksystem. Vi har dog også selv en toiletvogn, som vi udlejer til arrangementer – se nærmere under udlejning af toiletvogn.

I parken kan der opstilles campingvogne og telte, så man kan overnatte i forbindelse med ens arrangement (ikke campingplads).

Der er mulighed for busforbindelse ca. 100 m. fra indgangen.

Leje Fruerlundparken

Du kan leje hele Fruerlundparken, Grotten eller parkhuset til dit næste arrangement, alt efter behov.

Nye lejere skal dog have en rundvisning af et bestyrelsesmedlem, hvor arrangementet evt. kan planlægges.

Bestyrelsen kan være behjælpelig med flere gøremål vedr. udlejning mod et mindre gebyr, som tilfalder parken.

Området er velegnet til mange formål, det er kun fantasien der sætter grænser.

Drift af Fruerlundparken

Alle indtægter går til vedligeholdelse af området, da al arbejde, som bliver udført i parken er på frivillig basis.

Man har mulighed for at blive medlem af Fruerlundparken, fra kr. 60,- pr. år.

Når vi foretager større investeringer er det takket være fondsmidler.